Κινητική μελέτη και εφαρμογή έξυπνης συσκευασίας ΤΤΙ στον έλεγχο και τη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας καπνιστού σολομού
Η ψυκτική αλυσίδα των τροφίμων, χαρακτηρίζεται από μεγάλες απώλειες ποιότητας λόγω σημαντικών αποκλίσεων από τις προδιαγραφές της θερμοκρασίας. Κατά συνέπεια τα τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας όπως τα θαλασσινά, είτε ψυγμένα είτε καταψυγμένα, μπορεί να υπόκεινται σε ποιοτική υποβάθμιση και μερικές...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42967 |