Κινητική μελέτη και εφαρμογή έξυπνης συσκευασίας ΤΤΙ στον έλεγχο και τη διαχείριση της ψυκτικής αλυσίδας καπνιστού σολομού

Η ψυκτική αλυσίδα των τροφίμων, χαρακτηρίζεται από μεγάλες απώλειες ποιότητας λόγω σημαντικών αποκλίσεων από τις προδιαγραφές της θερμοκρασίας. Κατά συνέπεια τα τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας όπως τα θαλασσινά, είτε ψυγμένα είτε καταψυγμένα, μπορεί να υπόκεινται σε ποιοτική υποβάθμιση και μερικές...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Περικλέους, Νικόλας, Perikleous, Nikolas
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42967