Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα χαρακτηριστικά και σε παράγοντες ωρίμανσης λευκού τυριού τύπου Φέτας.

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του τυριού, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής πολλών ανθρώπων, λόγω της υψηλής διατροφικής του αξίας. Ο κλάδος της βιομηχανίας γαλακτοκομικών προϊόντων παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Η παραγωγή των περισσότερω...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Καρρά, Ζωή, Karra, Zoi
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42928