Καρρά, Ζ., & Ταούκης, Π. (2016). Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα χαρακτηριστικά και σε παράγοντες ωρίμανσης λευκού τυριού τύπου Φέτας. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Παραπομπή Chicago StyleΚαρρά, Ζωή, and Πέτρος Ταούκης. Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα χαρακτηριστικά και σε παράγοντες ωρίμανσης λευκού τυριού τύπου Φέτας. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2016.
Παραπομπή MLAΚαρρά, Ζωή, and Πέτρος Ταούκης. Μελέτη της επίδρασης της υπερυψηλής υδροστατικής πίεσης στα χαρακτηριστικά και σε παράγοντες ωρίμανσης λευκού τυριού τύπου Φέτας. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων, 2016.