Εργονομική Αξιολόγηση Θέσεων Εργασίας του Τμήματος Dressings Βιομηχανίας Τροφίμων
Σκοπός της εργασίας είναι η εργονομική αξιολόγηση των θέσεων εργασίας στο τμήμα Dressings, βιομηχανίας τροφίμων ύστερα από απουσίες και παράπονα των εργαζομένων. Η αξιολόγηση έγινε κυρίως με την μέθοδο της εργονομικής αξιολόγησης της εργασίας και δευτερευόντος με την χρήση εργαλείου αξιολόγησης των...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας
2016
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42854 |