Εργονομική Αξιολόγηση Θέσεων Εργασίας του Τμήματος Dressings Βιομηχανίας Τροφίμων

Σκοπός της εργασίας είναι η εργονομική αξιολόγηση των θέσεων εργασίας στο τμήμα Dressings, βιομηχανίας τροφίμων ύστερα από απουσίες και παράπονα των εργαζομένων. Η αξιολόγηση έγινε κυρίως με την μέθοδο της εργονομικής αξιολόγησης της εργασίας και δευτερευόντος με την χρήση εργαλείου αξιολόγησης των...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Λυριντζής, Θεοφάνης, Lyrintzis, Theofanis
Άλλοι συγγραφείς: Μαρμαράς, Νικόλαος
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας 2016
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42854