Εργονομική Αξιολόγηση Θέσεων Εργασίας του Τμήματος Dressings Βιομηχανίας Τροφίμων - Λυριντζής, Θεοφάνης (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Τομέας Βιομηχανικής Διοίκησης και Επιχειρησιακής Έρευνας, 2016)
Σκοπός της εργασίας είναι η εργονομική αξιολόγηση των θέσεων εργασίας στο τμήμα Dressings, βιομηχανίας τροφίμων ύστερα από απουσίες και παράπονα των εργαζομένων. Η αξιολόγηση έγινε κυρίως με την μέθοδο της εργονομικής αξιολόγησης της εργασίας και δευτερευόντος με την χρήση εργαλείου αξιολόγησης των θέσεων εργασίας. Τέλος καταλήξαμε σε σαφή συμπεράσματα για κάθε θέση εργασίας και προτείναμε βελτιώσεις στις πιο επιβαρυμένες.