Επίδραση της θερμικής κατεργασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά διαφόρων ποικιλιών καφέ

Ο καφές συγκαταλέγεται μεταξύ των περισσότερο καταναλισκόμενων ροφημάτων ανά τον κόσμο και, μάλιστα, παρουσιάζεται ως το δεύτερο ποτό, παγκοσμίως, σε κατανάλωση, μετά το νερό. Παράλληλα, όμως, ο καφές αποτελεί ένα παγκόσμια εμπορεύσιμο αγαθό και κατέχει τη δεύτερη θέση στις διεθνείς αγορές, μετά το...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Τσιαφίτσα, Ανθή, Tsiafitsa, Anthi
Άλλοι συγγραφείς: Παπασιώπη, Νυμφοδώρα
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών. Τομέας Μεταλλουργίας και Τεχνολογίας Υλικών. Εργαστήριο Μεταλλουργίας 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42523