Επίδραση της θερμικής κατεργασίας στα ποιοτικά χαρακτηριστικά διαφόρων ποικιλιών καφέ
Ο καφές συγκαταλέγεται μεταξύ των περισσότερο καταναλισκόμενων ροφημάτων ανά τον κόσμο και, μάλιστα, παρουσιάζεται ως το δεύτερο ποτό, παγκοσμίως, σε κατανάλωση, μετά το νερό. Παράλληλα, όμως, ο καφές αποτελεί ένα παγκόσμια εμπορεύσιμο αγαθό και κατέχει τη δεύτερη θέση στις διεθνείς αγορές, μετά το...
| Κύριοι συγγραφείς: | , |
|---|---|
| Άλλοι συγγραφείς: | |
| Μορφή: | bachelorThesis |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών. Τομέας Μεταλλουργίας και Τεχνολογίας Υλικών. Εργαστήριο Μεταλλουργίας
2015
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/42523 |
