Ενσωμάτωση αντιοξειδωτικών από αρωματικά φυτά σε έλαια και συστήματα συσκευασίας τροφίμων

Στην παρούσα διπλωματική εργασία μελετήθηκε η παρεμπόδιση της οξείδωσης ελαίων με τον εμπλουτισμό αυτών με εκχυλίσματα διαφόρων αρωματικών φυτών της οικογένειας Lamiaceae, που απαντώνται ευρέως στην Ελλάδα. Θυμάρι, θρούμπι και δύο χημειότυποι της ρίγανης, ένας πλούσιος σε καρβακρόλη και ένας μικτός...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Μπράβου, Κωνσταντίνα, Bravou, Konstantina
Άλλοι συγγραφείς: Ωραιοπούλου, Βασιλική
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41817