Valorization of Wine Making By-Products for the recovery of bioactive compounds using novel extraction techniques

Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η αξιοποίηση παραπροϊόντων οινοποιείου για την ανάκτηση βιοδραστικών ενώσεων με ιδιαίτερη βιολογική αξία μέσω καινοτόμων μεθόδων εκχύλισης. Στις μέρες μας, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την εκμετάλλευση των υπολειμμάτων που παράγονται από την βιομηχαν...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Δρόσου, Χριστίνα, Drosou, Christina
Άλλοι συγγραφείς: Κροκίδα, Μαγδαληνή
Μορφή: bachelorThesis
Γλώσσα:Greek
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών 2015
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/41162