Δρόσου, Χ., & Κροκίδα, Μ. (2015). Valorization of Wine Making By-Products for the recovery of bioactive compounds using novel extraction techniques. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών.
Παραπομπή Chicago StyleΔρόσου, Χριστίνα, and Μαγδαληνή Κροκίδα. Valorization of Wine Making By-Products for the Recovery of Bioactive Compounds Using Novel Extraction Techniques. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών, 2015.
Παραπομπή MLAΔρόσου, Χριστίνα, and Μαγδαληνή Κροκίδα. Valorization of Wine Making By-Products for the Recovery of Bioactive Compounds Using Novel Extraction Techniques. Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων (ΙΙ). Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών, 2015.