Κινητική Μελέτη Ποιοτικών Δεικτών Συσκευασμένων Προϊόντων Πράσινης Σαλάτας
Η συγκεκριμένη πειραματική μελέτη πραγματοποιήθηκε σε δείγματα ραδικιών, εφόσον δεν υπάρχει εκτεταμένη βιβλιογραφική επιστημονική έρευνα σχετικά με την υποβάθμιση των ποιοτικών δεικτών του ραδικιού, είδους που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ελληνικής άγριας χλωρίδας , εμπορικά αξιοποιήσιμου σε φρ...
Κύριοι συγγραφείς: | , |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | |
Μορφή: | bachelorThesis |
Έκδοση: |
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων
2014
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: | http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/40169 |