Κινητική Μελέτη Ποιοτικών Δεικτών Συσκευασμένων Προϊόντων Πράσινης Σαλάτας

Η συγκεκριμένη πειραματική μελέτη πραγματοποιήθηκε σε δείγματα ραδικιών, εφόσον δεν υπάρχει εκτεταμένη βιβλιογραφική επιστημονική έρευνα σχετικά με την υποβάθμιση των ποιοτικών δεικτών του ραδικιού, είδους που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ελληνικής άγριας χλωρίδας , εμπορικά αξιοποιήσιμου σε φρ...

Πλήρης περιγραφή

Κύριοι συγγραφείς: Φιλέρη, Καλλιόπη, Fileri, Kalliopi
Άλλοι συγγραφείς: Ταούκης, Πέτρος
Μορφή: bachelorThesis
Έκδοση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών (IV). Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων 2014
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://dspace.lib.ntua.gr/handle/123456789/40169