Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The microbiology of safe food/
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The microbiology of safe food/
Κύριος συγγραφέας:
Forsythe, Steve J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Oxford:
Blackwell Science,
c2000
Θέματα:
Food
>
Microbiology
Food poisoning
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
The microbiological risk assessment of food /
ανά: Forsythe, S. J.,
Έκδοση: (2002)
Basic food microbiology /
ανά: Banwart, George J.
Έκδοση: (1989)
Food hygiene, microbiology and HACCP/
ανά: Forsythe, S. J.
Έκδοση: (1998)
Microbial food poisoning
Έκδοση: (1996)
Microbiology of fermented foods
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......