Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
HACCP :
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
HACCP : principles and applications /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Institute of Food Technologists. Continuing Education Committee
Άλλοι συγγραφείς:
Pierson, Merle D.
,
Corlett, Donald A.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Chapman & Hall,
c1992
Θέματα:
Food microbiology
Food industry and trade
>
Quality control
Food
>
Safety measures
Food
>
Microbiology
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
HACCP : training for employees : USDA Awareness.
Έκδοση: (1999)
Microbiological risk assessment in food processing/
Έκδοση: (2002)
Food hygiene, microbiology and HACCP/
ανά: Forsythe, S. J.
Έκδοση: (1998)
HACCP user' s manual/
ανά: Corlett, Donald A.
Έκδοση: (1998)
HACCP : a practical approach /
ανά: Mortimore, Sara
Έκδοση: (1998)
×
Φορτώνει......