Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food taints and off-flavours
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food taints and off-flavours
Άλλοι συγγραφείς:
Saxby, M. J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London:
Blackie Academic & Professional,
1996
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food contamination
Flavor
Food
>
Sensory evaluation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food taints and off-flavours /
Έκδοση: (1996)
Food chemical risk analysis/
Έκδοση: (1997)
Developments in food flavours /
Έκδοση: (1986)
Food flavour technology/
Έκδοση: (2002)
Food texture measurement and perception /
ανά: Rosenthal, Andrew J
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......