Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη υποκατάστασης ζάχαρης κ...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη υποκατάστασης ζάχαρης και λιπαρών στις ιδιότητες του κέικ /
Κύριος συγγραφέας:
Χαρίτογλου, Χρυσή
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ωραιοπούλου, Βασιλική Γ
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Υποκατάσταση λιπαρών και ζάχαρης σε κέϊκ /
ανά: Θελερίτη, Πανωραία Γ
Μελέτη υποκατάστασης εναλλακτικών γλυκαντικών με υγροσκοπικές ιδιότητες σε κέικ /
ανά: Βούρκα, Νικολέττα
Μελέτη υποκατάστασης λιπαρών ουσιών και σακχαρόζης σε προϊόντα αρτοποιϊας : μπισκότα /
ανά: Ζούλιας, Εμμανουήλ Ι
Υποκατάσταση λιπαρών σε κέικ /
ανά: Μιχαήλ, Σάββας Π
Προβιοτικό παγωτό γιαούρτι. Επίδραση υποκατάστατων λιπαρών στίς ιδιότητες του προϊόντος /
ανά: Κάντα, Αννα
×
Φορτώνει......