Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη ιδιοτήτων φυτικών λιπαρ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη ιδιοτήτων φυτικών λιπαρών υλών και εφαρμογή τους σε παγωτό /
Κύριος συγγραφέας:
Γιαννοπούλου, Καλλιόπη
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη ιδιοτήτων μιγμάτων λιπαρών υλών και η εφαρμογή τους σε αρτοσκευάσματα /
ανά: Προύντζου, Μαριλένα
Μελέτη ιδιοτήτων και της λιπαντικής ικανότητας μιγμάτων φυτικών ελαίων για χρήση τους σε οχήματα εκτός δρόμου /
ανά: Ψυχογιού, Ιωάννα
Υποκατάσταση λιπαρών σε δείγματα σοκολάτας γάλακτος και βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων τους
ανά: Αργυρίου, Ιωάννα, κ.ά.
Έκδοση: (2017)
Ανάπτυξη καινοτόμων βιομηχανικών προϊόντων εκβολής με προσθήκη πρεβιοτικών ινών- φυτικών και ζωικών τροφίμων. Μελέτη των ιδιοτήτων τους
ανά: Τσόκολαρ- Τσικόπουλος, Κωνσταντίνος Χ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Προβιοτικό παγωτό γιαούρτι. Επίδραση υποκατάστατων λιπαρών στίς ιδιότητες του προϊόντος /
ανά: Κάντα, Αννα
×
Φορτώνει......