Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Πρόρρηση διατηρησιμότητας τροφίμων με μειωμένη διαθεσιμότητα νερού : εφαρμογή σε κατεψυγμένα λαχανικά /
Κύριος συγγραφέας:
Γιαννακούρου, Μαρία Χ
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Πρόρρηση ισορροπίας φάσεως ατμού-υγρού σε συστήματα αερίου-αλκοόλης-νερού /
ανά: Τετώρος, Ιωάννης
Πρόρρηση πτητικοτήτων αρωματικών συστατικών τροφίμων : πειραματικές μετρήσεις ισορροπίας υγρού-υγρού (μέρος Β) /
ανά: Ανδρέου, Χριστόφορος
Ανάπτυξη λογισμικού πρόβλεψης διατηρησιμότητας και βέλτιστου σχεδιασμού συσκευασίας αφυδατωμένων τροφίμων /
ανά: Καπόπουλος, Βασίλης
Σχεδιασμός και μελέτη της διατηρησιμότητας τροφίμων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη /
ανά: Νταουντάκη, Ευγενία Γ
Πρόρρηση πτητικοτήτων αρωματικών συστατικών τροφίμων. Πειραματικές μετρήσεις ισορροπίας υγρού-υγρού /
ανά: Θεοδώρου, Δημήτρης
×
Φορτώνει......