Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Optimising sweet taste in food...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Optimising sweet taste in foods /
Άλλοι συγγραφείς:
Spillane, William J.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton: Cambridge:
CRC ; Woodhead Publishing Limited,
c2006
Θέματα:
Food
Taste
>
Physiological aspects
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Taste chemistry /
ανά: Shallenberger, R. S.
Έκδοση: (1993)
Sweet-taste chemoreception /
Έκδοση: (1993)
Addressing concerns about tastes and odors and cyanotoxins in tap water /
Έκδοση: (2007)
Psychological basis of sensory evaluation /
Έκδοση: (1990)
Automatic control and optimisation of food processes /
Έκδοση: (1988)
×
Φορτώνει......