Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Taste chemistry /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Taste chemistry /
Κύριος συγγραφέας:
Shallenberger, R. S.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London ; New York :
Blackie Academic & Professional,
1993.
Έκδοση:
1st ed.
Θέματα:
Taste
>
Physiological aspects.
Taste
>
Physiological aspects
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Optimising sweet taste in foods /
Έκδοση: (2006)
Sweet-taste chemoreception /
Έκδοση: (1993)
Addressing concerns about tastes and odors and cyanotoxins in tap water /
Έκδοση: (2007)
Wine quality : tasting and selection /
ανά: Grainger, Keith
Έκδοση: (2009)
Psychological basis of sensory evaluation /
Έκδοση: (1990)
×
Φορτώνει......