Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Manufacturing yogurt and ferme...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Manufacturing yogurt and fermented milks /
Άλλοι συγγραφείς:
Chandan, Ramesch C.
,
White, Charles H.
,
Kilara, Arun
,
Hui, Y. H
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Ames, IW.:
Blackwell Publishing,
c2006
Θέματα:
Yogurt
Fermented milk
Dairy processing
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fermented milks /
Έκδοση: (2006)
Functions of fermented milk : challenges for the health sciences /
Έκδοση: (1992)
Microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk /
Έκδοση: (1997)
Encyclopedia of fermented fresh milk products : an international inventory of fermented milk, cream, buttermilk, whey, and related products /
ανά: Kurmann, Joseph A.
Έκδοση: (1992)
Milk quality /
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......