Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Encyclopedia of fermented fres...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Encyclopedia of fermented fresh milk products : an international inventory of fermented milk, cream, buttermilk, whey, and related products /
Κύριος συγγραφέας:
Kurmann, Joseph A.
Άλλοι συγγραφείς:
Rasic, Jeremija Lj.
,
Kroger,
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Van Nostrand Reinhold,
c1992
Θέματα:
Cultured milk
>
Encyclopedias
Fermented milk
>
Encyclopedias
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Fermented milks /
Έκδοση: (2006)
Functions of fermented milk : challenges for the health sciences /
Έκδοση: (1992)
Manufacturing yogurt and fermented milks /
Έκδοση: (2006)
Microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk /
Έκδοση: (1997)
Milk quality /
Έκδοση: (1995)
×
Φορτώνει......