Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Concept research in food produ...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Concept research in food product design and development /
Κύριος συγγραφέας:
Moskowitz, Howard R
Άλλοι συγγραφείς:
Porretta, Sebastiano
,
Silcher, Matthias
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Ames, IW.:
Blackwell Publishing,
c2005
Θέματα:
Food
>
Sensory evaluation
Commercial products
>
Testing
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Sensory and consumer research in food product design and development/
ανά: Moskowitz, Howard R.
Έκδοση: (2006)
Consumer sensory testing for product development /
ανά: Resurreccion, Anna V. A.
Έκδοση: (1998)
Food concepts and products : just-in-time development /
ανά: Moskowitz, Howard R.
Έκδοση: (1994)
Guidelines for sensory analysis in food product development and quality control
Έκδοση: (1992)
Guidelines for sensory analysis in food product developmet and quality control /
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......