Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Παραγωγή σκόνης γάλακτος και δ...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Παραγωγή σκόνης γάλακτος και διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε αφυδατωμένα προϊόντα της /
Κύριος συγγραφέας:
Αντωνόπουλος, Γιάννης Κ
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή παστεριωμένου γάλακτος /
ανά: Μιχαλακέλλη, Ειρήνη Ε
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή τυριού /
ανά: Ντίνου, Αικατερίνη Α
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή γιαουρτιού /
ανά: Παπαναστασίου, Αθανάσιος
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή παγωτού /
ανά: Ροπάκας, Βασίλειος Γ
Διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε κατεψυγμένα ψάρια /
ανά: Μαρή, Ασπασία
×
Φορτώνει......