Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Χρήση προσθετικών υλικών στο κ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Χρήση προσθετικών υλικών στο κατεψυγμένο ζυμάρι για τη βελτίωση των ιδιοτήτων του αρτοσκευάσματος /
Κύριος συγγραφέας:
Κέσσογλου, Βενετία
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο και προψημένο ζυμάρι, με χρήση προσθετικών υλικών /
ανά: Σαρίδου, Μαρία-Δέσποινα
Μελέτη παρασκευής αρτοσκευασμάτων από κατεψυγμένο ζυμάρι, με χρήση πρωτεϊνικών προϊόντων /
ανά: Βαϊτση, Σοφία
Παραγωγή αρτοσκευασμάτων απο κατεψυγμένο ζυμάρι /
ανά: Γιάννου, Βιργινία
Μελέτη προκατεργασιών για τη βελτίωση της όξινης υδρόλυσης κυτταρινούχων υλικών /
ανά: Σιδηράς, Δημήτριος Κ
Χρήση νανοϋλικών για τη βελτίωση της απόδοσης θερμικών ηλιακών συλλεκτών στο Solidworks.
ανά: Βέργος, Κωνσταντίνος, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
×
Φορτώνει......