Κέσσογλου, Β., & Τζιά, Κ. Χρήση προσθετικών υλικών στο κατεψυγμένο ζυμάρι για τη βελτίωση των ιδιοτήτων του αρτοσκευάσματος.
Παραπομπή Chicago StyleΚέσσογλου, Βενετία, and Κωνσταντίνα Τζιά. Χρήση προσθετικών υλικών στο κατεψυγμένο ζυμάρι για τη βελτίωση των ιδιοτήτων του αρτοσκευάσματος.
Παραπομπή MLAΚέσσογλου, Βενετία, and Κωνσταντίνα Τζιά. Χρήση προσθετικών υλικών στο κατεψυγμένο ζυμάρι για τη βελτίωση των ιδιοτήτων του αρτοσκευάσματος.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.