Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Δομικές ιδιότητες νέων προϊόντ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Δομικές ιδιότητες νέων προϊόντων εκβολής με αναδιαμορφωμένες πρωτεϊνες οσπρίων /
Κύριος συγγραφέας:
Λάζου, Ανδριάνα
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Άλλοι συγγραφείς:
Κροκίδα, Μάγδα Κ
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Δομικές ιδιότητες προϊόντων εκβολής /
ανά: Μέρμηγκας, Παναγιώτης
Φυσικές ιδιότητες προϊόντων εκβολής /
ανά: Θύμη, Σοφία Ι
Οπτικές και θερμικές ιδιότητες προϊόντων εκβολής /
ανά: Διακονίδου, Μαριάνθη
Φυσικές ιδιότητες προϊόντων εκβολής με προσθήκη αφυδατωμένων λαχανικών
ανά: Μαστρογιάννης, Αναστάσιος Σ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά προϊόντων εκβολής /
ανά: Σταυρακάκης, Γεώργιος
×
Φορτώνει......