Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Οσμωτική προκατεργασία για την...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Οσμωτική προκατεργασία για την βελτίωση της ποιότητας επεξεργασμένων φρούτων και λαχανικών /
Κύριος συγγραφέας:
Παπαγεωργίου, Παναγιώτης
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Ταούκης, Πέτρος
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Οσμωτική προκατεργασία κατεψυγμένων λαχανικών και φρούρων /
ανά: Κωτσιομύτης, Χαρίλαος
Μελέτη και ανάπτυξη μοντέλων μεταβολής ποιότητας κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων /
ανά: Δερμεσονλούογλου, Ευφημία
Εμπορία (μάρκετιγκ) φρούτων και λαχανικών και οικονομική ανάπτυξις της Ελλάδος /
ανά: McCorkle, Chester
Έκδοση: (1962)
Κεντρική αγορά χονδρικής πώλησης φρούτων και λαχανικών /
Χρήση εδώδιμων επικαλυπτικών μεμβρανών σε τηγανισμένα προϊόντα φρούτων και λαχανικών και διατήρησή τους σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας
ανά: Γόντικα - Γιαννοπούλου, Μελίνα, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
×
Φορτώνει......