Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μεταβολή ιδιοτήτων λιπαρών σωμ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μεταβολή ιδιοτήτων λιπαρών σωμάτων κατά το τηγάνισμα και τη θέρμανση με μικροκύματα /
Κύριος συγγραφέας:
Κουτσολουκά, Αννα Η
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μεταβολή της ποιότητας κατά την ξήρανση τροφίμων με μικροκύματα υπό κενό : η επίδραση των συνθηκών διεργασίας /
ανά: Παππάς, Χρήστος
Μελέτη της θερμοοξειδωτικής αλλοίωσης των ελαίων και της επίδρασης φυσικών αντιοξειδωτικών κατά το τηγάνισμα τροφίμων /
ανά: Χούχουλα, Δήμητρα Π
Τεχνολογία των λιπαρών σωμάτων : βρώσιμα έλαια και λίπη /
ανά: Χριστόπουλος, Π
Έκδοση: (1954)
Μικροκύματα /
ανά: Collin, Robert E.
Έκδοση: (2006)
Μεταβολή ιδιοτήτων GASOIL σε αντιδραστήρα υδρογονοαποθείωσης με καταλύτη CoMo /
ανά: Αυγερινός, Παναγιώτης Ι
×
Φορτώνει......