Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Thickening and gelling agents...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Thickening and gelling agents for food /
Άλλοι συγγραφείς:
Imeson, Alan
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional,
1997
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Food additives
Colloids
Gelation
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Thickening and gelling agents for food /
Έκδοση: (1999)
Food additive user's handbook /
Έκδοση: (1997)
Colloids in food /
ανά: Dickinson, Eric.
Έκδοση: (1982)
Essential guide to food additives /
Έκδοση: (2000)
The Technology of reduced-additive foods /
Έκδοση: (1993)
×
Φορτώνει......