Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Putting meat on the American t...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Putting meat on the American table : taste, technology, transformation /
Κύριος συγγραφέας:
Horowitz, Roger
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Baltimore :
The Johns Hopkins University Press,
c2006
Θέματα:
Meat industry and trade
>
History
>
United States
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Technology of meat and meat products /
Έκδοση: (1992)
Meat hygiene /
Έκδοση: (1957)
Meat hygiene /
Έκδοση: (1967)
Butchering, processing and preservation of meat /
ανά: Ashbrook, Frank G
Έκδοση: (1955)
The manual of manufacturing meat quality /
ανά: Church, P. N.
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......