Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Επεξεργασία και συντήρηση τροφ...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων /
Κύριος συγγραφέας:
Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Αθήνα :
Σταμούλη,
c2004.
Θέματα:
Food industry and trade.
Food
>
Preservation.
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χημεία-τεχνολογία και συντήρηση των τροφίμων /
ανά: Μπαλατσούρας, Γιώργος Δημ., 1925-
Έκδοση: (1990)
Συσκευασία τροφίμων /
ανά: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Έκδοση: (2004)
Αγγλοελληνικό λεξικό όρων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων = english-greek dictionary of food science and technology /
ανά: Μπόσκος, Δημήτρης Γ
Έκδοση: (1998)
Χημεία και τεχνολογία τροφίμων : γενικαί μέθοδοι αναλύσεως /
ανά: Χριστόπουλος, Π
Έκδοση: (1958)
Επιστήμη και τεχνική των τροφίμων /
ανά: Θωμόπουλος, Χρίστος Δ
Έκδοση: (1986)
×
Φορτώνει......