Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Introduction to food science /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Introduction to food science /
Κύριος συγγραφέας:
Parker, R. O.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Albany, NY :
Delmar,
c2003
Θέματα:
Food
Food industry and trade
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Elementary food science /
ανά: Ronsivalli, Louis J.
Έκδοση: (1992)
Encyclopedia of food science and technology /
Έκδοση: (1992)
Indroduction to food science and technology /
Έκδοση: (1982)
Encyclopedia of food science and technology /
Έκδοση: (2000)
Introduction to food engineering /
ανά: Singh, R. Paul
Έκδοση: (2001)
×
Φορτώνει......