Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Technology of breadmaking /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Technology of breadmaking /
Κύριος συγγραφέας:
Cauvain, Stanley P.
Άλλοι συγγραφείς:
Young, Linda S.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Gaithersburg :
Aspen Publishers,
c1999
Θέματα:
Bread
Bread industry
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Breadmaking technology : an introduction to bread baking in North America /
ανά: Doerry, Wulf T.
Έκδοση: (1995)
Handbook of breadmaking technology /
ανά: Stear, Charles A.
Έκδοση: (1990)
The taste of bread /
ανά: Calvel, Raymond
Έκδοση: (2001)
Handbook of dough fermentations /
Έκδοση: (2003)
Baked products : science, technology and practice /
ανά: Cauvain, Stanley P.
Έκδοση: (2006)
×
Φορτώνει......