Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Transport phenomena in food pr...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Transport phenomena in food processing /

Άλλοι συγγραφείς: Welti-Chanes, Jorge, Vélez-Ruiz, Jorge F, Barbosa-Canovas, Gustavo V, Velez-Ruiz, Jorge Fernando, 1955-, Barbosa-Canovas, Gustavo V.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: Boca Raton: CRC Press, c2003
Σειρά:Food preservation technology series
Θέματα:
Food industry and trade
Food > Effect of heat on
Transport theory
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Transport phenomena of foods and biological materials /
    ανά: Γκίκας, Βασίλειος
    Έκδοση: (1992)
  • Thermal technologies in food processing /
    Έκδοση: (2001)
  • Transport properties of foods /
    ανά: Σαραβάκος, Γεώργιος Δ, 1928-
    Έκδοση: (2001)
  • Impact of processing on food safety /
    Έκδοση: (1999)
  • Food processing and nutrition /
    ανά: Bender, Arnold E.
    Έκδοση: (1978)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_aqg50l38kv04h2vrilbvcee9p4