Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Παράγοντες επιλογής, προτίμηση...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Παράγοντες επιλογής, προτίμησης και αποδοχής των τροφίμων από τον καταναλωτή /
Κύριος συγγραφέας:
Παπακαμμένου, Ειρήνη
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Μέθοδοι εκτίμησης προτίμησης καταναλωτή /
ανά: Καραγιαννάκη, Χριστίνα
Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Έκδοση: (2004)
Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : τροφογενείς διαταραχές /
ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
Έκδοση: (2004)
Ελληνικό και κοινοτικό δίκαιο του καταναλωτή/
Έκδοση: (1998)
Συμπεριφορά καταναλωτή /
Έκδοση: (1999)
×
Φορτώνει......