Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Παράγοντες επιλογής, προτίμηση...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Παράγοντες επιλογής, προτίμησης και αποδοχής των τροφίμων από τον καταναλωτή /

Κύριος συγγραφέας: Παπακαμμένου, Ειρήνη
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Μέθοδοι εκτίμησης προτίμησης καταναλωτή /
    ανά: Καραγιαννάκη, Χριστίνα
  • Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων : ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο /
    ανά: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
    Έκδοση: (2004)
  • Τρόφιμα και υγεία του καταναλωτή : τροφογενείς διαταραχές /
    ανά: Βάσσος, Δημήτρης Β.
    Έκδοση: (2004)
  • Ελληνικό και κοινοτικό δίκαιο του καταναλωτή/
    Έκδοση: (1998)
  • Συμπεριφορά καταναλωτή /
    Έκδοση: (1999)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_d727ga4blcpv8o3mm42th4b3q5