Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Διασφάλιση της ποιότητας και τ...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε κατεψυγμένα ψάρια /
Κύριος συγγραφέας:
Μαρή, Ασπασία
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Παραγωγή σκόνης γάλακτος και διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας σε αφυδατωμένα προϊόντα της /
ανά: Αντωνόπουλος, Γιάννης Κ
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στη βιομηχανία κατάψυξης /
ανά: Καπότη , Γεωργίτσα
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή τυριού /
ανά: Ντίνου, Αικατερίνη Α
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην αλευροβιομηχανία /
ανά: Μαγγίνα, Ελένη
Διασφάλιση ποιότητας και ασφάλειας στην παραγωγή γιαουρτιού /
ανά: Παπαναστασίου, Αθανάσιος
×
Φορτώνει......