Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Χρήση λυσοζύμης στη συντήρηση...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Χρήση λυσοζύμης στη συντήρηση κατεψυγμένου αυγού /

Κύριος συγγραφέας: Αμπατζής, Ιωάννης Θ.
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην κατάψυξη του αυγού /
    ανά: Σταυρινάδου, Ιωάννα Θ
  • Μελέτη της απόψυξης κατεψυγμένου ζυμαριού άρτου με τη χρήση μικροκυμάτων /
    ανά: Διαμαντής, Κωνσταντίνος
  • Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένου ζυμαριού
    ανά: Σγουρόπουλος, Μάριος, κ.ά.
    Έκδοση: (2016)
  • Μελέτη της επίδρασης παλλόμενων ηλεκτρικών πεδίων και ωσμωτικής αφυδάτωσης στη βελτίωση της ποιότητας και διατηρησιμότητας κατεψυγμένου ακτινιδίου
    ανά: Ζαχαρίου, Ισμήνη, κ.ά.
    Έκδοση: (2016)
  • Λίπανση και λιπαντικά στη συντήρηση μηχανών /
    ανά: Κιτσέλης, Αλέξανδρος

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_b5ete289oj527skfcq1ojmvsu0