Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Μελέτη της απόψυξης κατεψυγμέν...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Μελέτη της απόψυξης κατεψυγμένου ζυμαριού άρτου με τη χρήση μικροκυμάτων /
Κύριος συγγραφέας:
Διαμαντής, Κωνσταντίνος
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς:
Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένου ζυμαριού
ανά: Σγουρόπουλος, Μάριος, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Μια νέα προσέγγιση για την παρασκευή πλαστικοποιημένων μαγνητικών υλικών - μόνιμων μαγνητών, με τη χρήση μικροκυμάτων
ανά: Γούλατης, Λουκάς Ι., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Οργανική Σύνθεση με χρήση Μικροκυμάτων: μελέτη δραστικότητας Οξαζινονών με Πυρηνόφιλα Άνθρακα και Οξυγόνου
ανά: Τζάνη, Ανδρομάχη Σ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Χρήση λυσοζύμης στη συντήρηση κατεψυγμένου αυγού /
ανά: Αμπατζής, Ιωάννης Θ.
Μελέτη της ομογενοποίησης και της επίδρασης του ρυθμού απόψυξης στην τελική μικροδομή χυτού κράματος αλουμινίου 6063
ανά: Κατσιβαρδά, Μαριάννα, κ.ά.
Έκδοση: (2018)
×
Φορτώνει......