Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
The taste of bread /
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
The taste of bread /
Κύριος συγγραφέας:
Calvel, Raymond
Άλλοι συγγραφείς:
Wirtz, Ronald L.
,
MacGuire, James J.
,
Peters, Garfield
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Gaithersburg, MD. :
Aspen Publishers,
2001
Θέματα:
Bread
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Breadmaking technology : an introduction to bread baking in North America /
ανά: Doerry, Wulf T.
Έκδοση: (1995)
Technology of breadmaking /
ανά: Cauvain, Stanley P.
Έκδοση: (1999)
Handbook of breadmaking technology /
ανά: Stear, Charles A.
Έκδοση: (1990)
Handbook of dough fermentations /
Έκδοση: (2003)
The gothick taste /
ανά: Davis, Terence
Έκδοση: (1974)
×
Φορτώνει......