Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Food properties database
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Food properties database
Κύριος συγγραφέας:
Singh, R. Paul
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton, FL :
CRC Press,
c1993
Έκδοση:
version 1.1
Θέματα:
Food
>
Testing
>
Databases
Food
>
Analysis
>
Databases
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food additives : toxicology, regulation, and properties : /
Έκδοση: (1997)
Chemical and functional properties of food components /
Έκδοση: (2002)
Engineering properties of foods /
Έκδοση: (1995)
Theory, determination and control of physical properties of food materials /
Έκδοση: (1975)
Food properties and computer-aided engineering of food processing systems /
Έκδοση: (1989)
×
Φορτώνει......