Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Διάχυση υγρασίας σε τρόφιμα /...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Διάχυση υγρασίας σε τρόφιμα /
Κύριος συγγραφέας:
Ζόγκζας, Νικόλαος Π
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Ανάλυσης, Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Διεργασιών και Συστημάτων
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Τρόφιμα : παρουσίαση απλουστευμένη /
ανά: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-
Έκδοση: (1978)
Προβιοτικά τρόφιμα /
ανά: Τσώλη, Ελένη Γ
Αριθμητική προσομοίωση βιοχημικών αλλαγών σε κονσερβοποιημένα τρόφιμα κατά την αποστείρωση
ανά: Παπαδημητρίου, Αργυρώ-Αλίσια Π., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επίδραση υγρασίας σε νανοδιηλεκτρικά υλικά : εφαρμογή:διοξείδιο του τιτανίου /
ανά: Χρονόπουλος, Αριστείδης Α.
Εφαρμογές νανοτεχνολογίας στα τρόφιμα /
ανά: Κατσίκη, Χριστίνα
×
Φορτώνει......