Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Προβιοτικά τρόφιμα /...
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Προβιοτικά τρόφιμα /

Κύριος συγγραφέας: Τσώλη, Ελένη Γ
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Άλλοι συγγραφείς: Τζιά, Κωνσταντίνα
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:Greek
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Τρόφιμα : παρουσίαση απλουστευμένη /
    ανά: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-
    Έκδοση: (1978)
  • Εφαρμογές νανοτεχνολογίας στα τρόφιμα /
    ανά: Κατσίκη, Χριστίνα
  • Διάχυση υγρασίας σε τρόφιμα /
    ανά: Ζόγκζας, Νικόλαος Π
  • Υποκατάσταση των λιπαρών στα τρόφιμα /
    ανά: Ζούλιας, Εμμανουήλ Ι
  • Ενεργότητα νερού στα τρόφιμα : μείωση με προσθήκη υγροσκοπικών ουσιών (HUMECTANTS) /
    ανά: Σεβαστός, Χρήστος

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_gc1hs2ion5atd4jjs3ji071456