Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Objective methods in food qual...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Objective methods in food quality assessment /
Άλλοι συγγραφείς:
Kapsalis, John G
,
Kapsalis, John G.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Boca Raton, Flo:
CRC Press,
c1987
Θέματα:
Food
>
Sensory evaluation
Food
>
Quality
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Sensory analysis of foods
Έκδοση: (1988)
Consumer sensory testing for product development /
ανά: Resurreccion, Anna V. A.
Έκδοση: (1998)
Psychological basis of sensory evaluation /
Έκδοση: (1990)
Laboratory methods for sensory analysis of food /
ανά: Poste, Linda M.
Έκδοση: (1991)
Guidelines for sensory analysis in food product developmet and quality control /
Έκδοση: (2000)
×
Φορτώνει......