Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Quality assurance in seafood p...
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Quality assurance in seafood processing : a practical guide /
Κύριος συγγραφέας:
Bonnell, A. D.
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
New York :
Chapman & Hall,
1994
Θέματα:
Fishery processing
>
Quality control
Quality assurance
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Quality assurance : a pathway to excellence /
ανά: Sale, Diana N. T.
Έκδοση: (2000)
Evaluation of seafood freshness quality /
ανά: Botta, J. Richard
Έκδοση: (1995)
Advances in seafood biochemistry : composition and quality : papers from the American Chemical Society Annual Meeting, New Orleans, Louisiana /
Έκδοση: (1992)
Quality assurance for dietetic services /
ανά: Jackson, Rita
Έκδοση: (1988)
Practical product assurance management /
ανά: Bieda, John
Έκδοση: (1997)
×
Φορτώνει......