Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Advances in seafood biochemist...
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Advances in seafood biochemistry : composition and quality : papers from the American Chemical Society Annual Meeting, New Orleans, Louisiana /
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
Lancaster [Pa.] :
Technomic Pub. Co.,
c1992.
Θέματα:
Seafood
>
Composition.
Fishery processing
>
Quality control.
Θαλασσινά
>
Σύνθεση
Επεξεργασία αλιείας
>
Ποιοτικός έλεγχος
Seafood
>
Composition
Fishery processing
>
Quality control
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Evaluation of seafood freshness quality /
ανά: Botta, J. Richard
Έκδοση: (1995)
Quality assurance in seafood processing : a practical guide /
ανά: Bonnell, A. D.
Έκδοση: (1994)
Fish and seafood : anthropological perspectives from the past and the present /
ανά: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Έκδοση: (2013)
Fish processing technology /
Έκδοση: (1997)
Fisheries processing : biotechnological applications /
Έκδοση: (1994)
×
Φορτώνει......