Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Fish processing technology /
Τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Fish processing technology /
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Blackie Academic & Professional
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
English
Έκδοση:
London :
Blackie Academic & Professional,
1997.
Έκδοση:
2nd ed.
Θέματα:
Fishery processing.
Fishery technology.
Τεχνολογία αλιείας
Fishery processing
>
Quality control
Fishery technology
Fishery processing
ΨΑΡΙΑ *
>
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΨΑΡΙΑ *
>
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΨΑΡΙΑ *
>
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Introduction to fish technology /
ανά: Regenstein, J. M.
Έκδοση: (1991)
Fisheries processing : biotechnological applications /
Έκδοση: (1994)
Evaluation of seafood freshness quality /
ανά: Botta, J. Richard
Έκδοση: (1995)
Quality assurance in seafood processing : a practical guide /
ανά: Bonnell, A. D.
Έκδοση: (1994)
Advances in seafood biochemistry : composition and quality : papers from the American Chemical Society Annual Meeting, New Orleans, Louisiana /
Έκδοση: (1992)
×
Φορτώνει......