Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • Γλώσσα
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
Σύνθετη
  • Fish processing technology /
  • Τεκμήρια
  • Εμφάνιση παραπομπής
  • Αποστολή με SMS
  • Αποστολή με email
  • Αποθήκευση
    • Αποθήκευση σε RefWorks
    • Αποθήκευση σε EndNoteWeb
    • Αποθήκευση σε EndNote
Εξώφυλλο

Fish processing technology /

Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Blackie Academic & Professional
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London : Blackie Academic & Professional, 1997.
Έκδοση:2nd ed.
Θέματα:
Fishery processing.
Fishery technology.
Τεχνολογία αλιείας
Fishery processing > Quality control
Fishery technology
Fishery processing
ΨΑΡΙΑ * > ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΨΑΡΙΑ * > ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΨΑΡΙΑ * > ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
  • Τεκμήρια
  • Περιγραφή
  • Παρόμοια τεκμήρια
  • Λεπτομερής προβολή

Παρόμοια τεκμήρια

  • Introduction to fish technology /
    ανά: Regenstein, J. M.
    Έκδοση: (1991)
  • Fisheries processing : biotechnological applications /
    Έκδοση: (1994)
  • Evaluation of seafood freshness quality /
    ανά: Botta, J. Richard
    Έκδοση: (1995)
  • Quality assurance in seafood processing : a practical guide /
    ανά: Bonnell, A. D.
    Έκδοση: (1994)
  • Advances in seafood biochemistry : composition and quality : papers from the American Chemical Society Annual Meeting, New Orleans, Louisiana /
    Έκδοση: (1992)

Επιλογές αναζήτησης

  • Ιστορικό αναζητήσεων
  • Σύνθετη αναζήτηση

Βρείτε περισσότερα

  • Περιήγηση στον κατάλογο
  • Περιήγηση αλφαβητικά

Χρειάζεστε βοήθεια;

  • Συμβουλές αναζήτησης
  • Ερώτηση σε βιβλιοθηκονόμο
Φορτώνει......
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_1jrclf7pc1ng75shfscnmcus60