Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικώ...
Λεπτομερής προβολή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην κατάψυξη του αυγού /
Κύριος συγγραφέας:
Σταυρινάδου, Ιωάννα Θ
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή:
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ελλάδα). Σχολή Χημικών Μηχανικών. Τομέας Σύνθεσης και Ανάπτυξης Βιομηχανικών Διαδικασιών
Μορφή:
Βιβλίο
Γλώσσα:
Greek
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην κατάψυξη προϊόντων ψαριού (SURIMI) /
ανά: Παπαδέας, Παναγιώτης Ν.
Χρήση κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένου ζυμαριού
ανά: Σγουρόπουλος, Μάριος, κ.ά.
Έκδοση: (2016)
Χρήση λυσοζύμης στη συντήρηση κατεψυγμένου αυγού /
ανά: Αμπατζής, Ιωάννης Θ.
Μελέτη της δράσης των κρυοπροστατευτικών υλικών στην παραγωγή κατεψυγμένων επιδόρπιων γάλακτος
ανά: Σούκουλης, Χρήστος Κ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
Επίδραση των θερμοφυσικών ιδιοτήτων τροφίμων και ποτών, στην ψύξη ή/και την κατάψυξή τους σε πολυδύναμους ψυκτικούς θαλάμους
ανά: Νικηφοράκης, Εμμανουήλ Γ., κ.ά.
Έκδοση: (1970)
×
Φορτώνει......