Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Advances in food emulsions and...
Παρόμοια τεκμήρια
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Advances in food emulsions and foams /
Άλλοι συγγραφείς:
Dickinson, Eric
,
Stainsby, George
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
London :
Elsevier Applied Science,
c1988
Θέματα:
Food
Emulsions
Foam
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Παρόμοια τεκμήρια
Food Emulsions /
Έκδοση: (2004)
Food emulsions /
Έκδοση: (1997)
Emulsions and emulsion technology /
Έκδοση: (1974)
Foams : proceedings of a symposium organized by the Society of Chemical Industry, Colloid and Surface Chemistry Group, and held at Brunel University, September 8-10, 1975 /
Έκδοση: (1976)
Handbook of polymeric foams and foam technology /
Έκδοση: (1991)
×
Φορτώνει......